:(

Att vakna med migrän, är inte bästa känslan. Fyfan. Idag innan nyår, hoppas de blir bra iaf? :( Jag ska tvinga hit min pojkvän ikv och bara sova. Ingen förstår känslan av migrän man vill ju bara sova i 1000 år... :( Buhuhu ..


kusiner?

Jag tycker detta är så otroligt gulligt, övre bilden är på min kusin Moa & där nere är det jag, ser ni likheten ;) Någon som tar efter de äldre? Hon är så vacker, jäklar vad man saknar den sötnosen!


..

Fick en väldigt bra dag, plus att jag hittade min väska! Nu kan jag inte vara mer nöjd, skämt & sido! Man kan faktiskt inte köpa sig lycklig i längden med saker!! ;) Just nu sitter jag hemma hos min fina vän efter denna långa dagen, vi ska nämligen avsluta dagen med att spela COD. Så är sanningen, min kille har lärt mig vägen till en perfekt flickvän. Man gillar cod ! puss


Dagens

.


Hemma!

Shooopingen var underbar! Sen hann man även med ett träningspass! Nu ska jag bara umgås med min fina kille! Imorgon väntar nämligen en otroligt härlig dag med alla tjejerna! Puss


Shopping , shopping!

Ja, shopping sedan 12.00. Gissa om jag är trött nu? Nej, jag ska hitta en väska ;)


tisdag eller onsdag? HHMM 1.07

Hej mina nattmänniskor! Just nu sitter jag här med farbror Anna, vi sitter här och borde sova men vill vi? Ah varför sover vi inte då? Nej, svårt svar vi svarar ? . Skämt & sido = natthumor. . Haha! Okej, jag erskänner jag är över trött, imorgon taggar vi en myyysdaaaag på stan, anna sa kriga för kläder? Jaa sa kriga för kafffe!!! ;)





Hello sexylady

hola amigos, como esta?

Äntligen hemma! Fick en super mysig dag på stan lyckades naturligtvis ta med mig 2 nya tröjor hem, inga speciella och som alltid inte ifrån rean .. Och en mysig fika på Evas, Nu skall jag möta upp mina två läckerbitar till vänner och spendera det sista av utav denna goa kvällen med dom! puss!





jag saknar kvällsvärmen, jag saknar solen, jag saknar poolen, jag saknar maten, jag saknar brännan.
Jag skulle nog tro att jag saknar spanien & Alicante !

Underbar

Igår vid middagen hemma hos min kille fick jag detta lilla söta smycket av honom, liten extra julklapp! Gissa om jag blev glad, jag älskar små saker med stor betydelse! Tack älskling!


angående byxorna!

vad har du köpt byxorna? sjukt snygga! älskar din blogg :) PUSS

Svar: Gina tricot, tyvärr är just den modellen slut vet jag efter att min kompis också jagat dem som en galning men de finns liknande både med guld och silver. www.ginatricot.se



Bilden är ifrån deras hemsida ;)

16 månader, du är helt otrolig på alla sätt & vis . Du har bevisat för mig att mirakel existerar.

Jag älskar dig Sebastian Karlsson. ♥


---

Vilken mysigdag som jag fick spendera med min fina Johanna, den tjejen är ju för bra och go helt klart! & lyckats fixa ihop lite saker framöver också! Imorgon ska jag upp tidigt för att shoppa lite med min mor och lilla kusinvitamin Amanda! :)



Denna goodingen finns då på
www.nelly.com ! Kanske min nyårsklänning i år? ;)


Dagens

Enkelt & snyggt


..

Paniken. När de regnar ute och man skall åka buss, den är full och alla trängs, de luktar blött blandat med svett och hela bussen är fylld av fukt!! Jag tror många känner igen sig vid denna situation..


snabb uppdatering

Nu ska jag iaf ge mig ut i snön --> regnet. jag bor ju faktiskt i göteborg ;)! Hoppas jag inte blir på sprungen av alla som shoppar på rean, haha! Ikväll ska jag nog skriva intressantare inlägg men tiden börjar rulla emot "försening", bra där nea! Njut av denna underbara måndag, så hörs vi! puss


måndag!

Borde man springa på mellandags rean idag? Nee.?  Min grej brukar vara den att jag aldrig hittar något på rea men däremot möta upp fina Johanna och dra en liten promenad samt en fika. Vi får se, men just nu är jag fortfarande hemma hos sebbe, och drar mig väl om någon timma, och alla ni som är på rean, ni är grymma som orkar ! ;) puss


Bella, Anna & jag!

tummen ner!

Vill inte göra värsta inlägget kring henne, men de är sorligt hur hon kan tala så på det sättet, vem bedömer egentligen eller övehuvudtaget vem kan ens stå så framför kameran och prata om "fulamänniskor"? Nej, tummen ner för henne helt enkelt!

söndag

Film efter film plus kebabtallrik, så rullar vi idag! Blir att jag sover här ikväll, plus att kvällspromenaden kommer?! Haha om jag lyckas få med min pojkvän? :) Hoppas ni bloggläsare också får en otroligt slöö och mysig daag! puss



Tipsar!

OPI nagellacket, så jäkla fräcka färger, massor med glitter plus att de håller sig snyggt så länge, kostar runt 169:- st & finns bland annat att köpa på Grandparfymeri & Åhléns!


GODJUL!

Godmorgon alla läsare, jag hade ingen möjlighet till att blogga igår, men GODJUL! Jag hade iaf varit snäll i år och fick en massa fint!! Hoppas ingen missade kalleanka, en klassiker. Iaf idag är det bara en slödag, så jag skall strax gå upp ur sängen och åka hem till min älskling och kolla på alla filmer som finns ;) kommer även blogga under dagen så kika gärna in igen!


Make up store

Jag tycker personligen så otroligt mycket om make up store & alla deras produkter. De är kvalité till bra pris och sminket både syns och "håller sig kvar" snyggt under hela dagen! Tummen upp för make up store!


23 december

Vilken mysig morgon fika det blev med alla fenestratjejer! Naturligtvis tig vi Frank's källare i soffan längst in, super mysigt!


Vad föredrar du?

Hmm.. Själv är jag inte jätte förtjust cola så jag föredrar då heller julmust, men vad tycker ni är godast såhär under jultiden? :)


fredag

Godmorgon alla härliga läsare! Tidig morgon iaf för min del, igår kväll fick jag en otroligt bra kväll och den slutade med att jag somnade intill Sebbe. Varför jag är uppe nu när jag somnade runt 02.00 är för att det är dags för en morgon fika med tjejerna! Bra start på dagen iaf! Men nu ska jag börja göra mig i ordning, kankse en outfit idag? ;) Puss!



Tipsar!

Tips till alla killar där ute, denna otroligt goa parfym!!


Lite sådär go!

Denna underbara tiger of Sweden väskan hittar du på Nelly.com !


Så här inleder jag

Varför inte bara mysa ner sig framför
Tv;n & bara kolla allt onödigt med med
Morgon kaffe! Mumms..


3 veckors lov!!

Äntligen! Nu ska iaf jag se till att toppa detta lov! Puss


!!

Vem längtar inte till showen?!!


Längtar!!

Kan inte beskriva hur mycket jag längtar efter att åka i väg med med min fina pojkvän & hans familj, känns som evigheter kvar men neej bara 3 månader!!


Inspiration


Sista skoldagen då!

Sista riktiga skoldagen, jag är så taggad till att bara sluta och ha jullov och få julafton och nyår!! Jag har fått lite frågor jag kommer spara till en frågestund senare här på bloggen! Nu ska jag kolla vidare på julkalendern med goa Johanna! Puss


♥ Jeffrey Campbell


SJUKT SNYGGA

Dessa godingarna kan man hitta på raglady!


Om mig

Eftersom det är en ny blogg så tänkte jag köra lite snabb fakta om mig och mitt vardagliga liv!

Mitt namn är Linnéa och bor mitt i centrala göteborg med min underbara familj. Dagarna består till stor del av massor av härlig och rolig träning eftersom jag tränar / tävlar i rytmiskgymnastik. Bortsätt ifrån att träna så älskar jag att umgås med alla mina fina vänner samt min pojkvän & det bästa jag vet är när spontana grejer dyker upp, planera är inte min grej alls ;)! I denna bloggen kommer ni få läsa om allt möjligt, kommer försöka att inte skriva så mycket i detalj om mina dagar osv. men det kan också variera till och från.


Àmigo, amigoo!

Just nu degar jag på tusen i sängen framför tv:n med Anna! Mäster degarn! Även fixat fräscha naglar med guld! Puss


Äntligen är den klar!

Tack min fina vän Anna för denna designen! Super grym tjej alltså! Nu äntligen har jag tänkt att börja om ifrån 0, precis till jul också vilken julklapp va ;)! Men nu ska jag fortsätta umgås med min goa tjej och fårse vart det tar vägen ... Hmm bratzhus som när vi var små ? ;)

Bästavänner som små & stora

RSS 2.0