svarar..

Vart hittar du din Motivation? Jag önskar jag hade lika mycket energi som du har! KRAM =)

Svar: Ja du, antar att du menar till att träna ? ;) De är svårt många gånger, ibland vill jag bara ligga & slappa. Men samtidigt så håller jag på med något som jag älskar, vilket gör att jag vill träna! Min energi kommer därifrån samt många utav mina bästa minnen! ;) ♥


Skolan

Just nu är jag i skolan, segt som fan men Johanna fixar nog min dag ;) idag är det bara träningar som gäller! Direkt efter skolan drar jag och Johanna direkt till Friskis och kör ett riktigt tufft pass, sedan kvällsträning med alla Goa brudar ;) SÅ gött!


Yes

Endel vänner kan verkligen få en att mår så jävla bra. När man äntligen får träffa henne, ja då mår man som bäst.


Just nu

BFF time & girltalk


Lycka !!

De är inte långt kvar nu!!


göttmos

Äntligen! Jag lyckades faktiskt att plugga helt okej idag! Och träningen gick BRA! Grymt jobbat tjejer, vilken känsla ;). Nu ska jag hoppa in i ett långt bad och sedan ramla ner i tv soffan! Hoppas ni fick en grym måndag (?) Puss!


Imorgon får jag äntligen träffa min goa tjej! ;)


plugg plugg plugg

Allvar jag kommer snart dö i allt plugg. Jag som trodde jag röjt undan lite ... Snart, ja snart drar jag iväg. Plus att jag kör en liten snabb rus i helgen. Någon sa gött hotell och faktiskt så går en dröm i uppfyllelse med!! ;) Men varför inte plugga på måndagar när dessa dagar ändå är så otroligt tråkiga ? :( Jag taggar träning med alla tjejerna senare, skönt att slänga bort plugget också ;) puss



Känn er dåliga!

Haha, kalla mig nörd. Men jag tycker endast att jag är väldigt cool ;)! Level 90


Måndag..

Just nu sitter jag i skolan och har naturkunskap, måndagar är nog de värsta som finns..(?) idag är det bara massor utav lektioner, funderar på att sola innan träningen. De är ju faktiskt en riktigt viktig helg!! ;) Jäklar vad jag längtar!!


Tbx

Jag tog en paus över helgen. Jag fick däremot världens mysigaste helg! Fick även ta hand om tråkiga men viktiga saker eftersom att jag blir borta nu 2-3 helger i rad! Har massor utav plugg som jag behöver får bort men har så mycket " viktigare " för mig. Hoppas ni fick en bra helg? Nu ska jag fortsätta kolla på big brother. & imon bloggar jag som vanligt. ;)




Gött!!


Love

Jag lovade mig själv att aldrig luta mig på en killes axel utan att jag alltid skulle stå på mina egna ben. Jag är stark själv men med han i min närhet är jag så mycket starkare. Jag skulle klara mig bra själv, det vet jag. Men när jag står inne i hans famn och känner hans värme, då inser jag att de är en plats för bara mig. En plats där jag vill stanna kvar. Att ha honom vid min sida gör mig lycklig. Jag känner en speciell känsla när han är i min närhet. Han får mig att må bra & att jag får dela mitt liv med honom är helt fantastiskt. Han är fantastisk. Jag älskar dig.


torsdag!

Äntligen är torsdagen över, fredag imon!! :) Vad har ni för planer imorgon då? Äntligen är det lite ljust ute och solen är här i godaste staden GÖTEBORG!!! Har inget vettigt att skriva egenligen, så vi hörs senare. Puss






tips!

Lovade er ett tips igår, jag somnade .. Men så här ligger det till denna fina BIOSILK produkt till håret är så sjukt bra! Den hjälper nämligen för torrt och risigt hår och speciellt slitna toppar!! ;) Hett tips till alla tjejer, finns på kicks för 199;- !! :)


Bild tagen ifrån Kicks hemsida..

onsdag

Onsdag! Idag kör jag igen!  2 träningspass! Jag är så nöjd och mår så bra utav träningar!! Det är så jäklar roligt för alla undrar vart min energi kommer ifrån, och svaret är all träning! Men nu kom jag precis hem efter en vanlig dag i skolan...? Ni vet plugg och prov. Gött..(?) Men de är inte långt kvar nu tills helgen bara två dagar kvar!! ;) Ikväll borde jag försöka slå upp matteboken och ringa Jakob som är grym ;)!


Tahandommigdagen

Haha.. Nej men efter allt pluggande, visst lät det super bra (?) och som om att jag suttit och varit över ambitiös, men så är väl inte hela sanningen riktigt. Men jag fick lite gjort iaf och därför ska jag nu slänga mig i ett långt bubbelbad med body scrub och massa ;). Ska även tipsa om en sak ikväll! Egentligen skulle jag bara degat med min kille idag men nej, han är sjuk :( .. Så nu får jag göra vår mysiga ide själv.. Haha! Puss


De bara är så

Missade det här med intressant rubrik lite bara.. (?) i ungefär 1 timme nu har jag undvikt att plugga och läst min förra blogg, där jag bloggade i cirka 3 år..? ;) Efter de kom jag på att min design är rätt tråkig (?) så jag ska faktiskt försöka be Anna om hjälp.. ;) Jag hittade även gamla härliga bilder allt ifrån Milano, Estland och Spanien osv .. & jäklar vs jag var grym på att uppdatera bloggen.. ;) Kan bero på att jag gick 7-9 och hade knappt några läxor.. Alla som går i nian ska verkligen njuta av tiden!! Puss




nu vet ni, hoppas ni skriver ner det.

Försöker ju faktiskt liva upp min blogg lite. Den har väl inte vart intressant, men så blir det när man inte anstränger sig alls.  Jag menar jag bloggar för att det är en rolig grej & inget annat . ;)

♥ Jag är faktiskt grym på att vara positiv till negativa saker :D
♥ Jag är en väldigt effektiv person, jag gör saker hellre snabbt än att dra ut på det jobbiga!
♥ Att säga som jag tycker direkt är min starka sida. Inte älskat av alla, men hellre ärlig än tyst. ;)


TISDAG

Jag fick en sån super bra måndag!  eller..? Jo, jag fick faktiskt det! Jag har som alla vet bara tränat som en galning på lovet och verkligen satsat 2 veckooor kvaaar nuuuu!!!! Helt galet. Men igår kände jag själv att jag behövde umgås med någon solklar brud! Ringde Anna, vips så fixade vi den mysigaste måndagen på länge. Hon är för underbar. Slutade halv 1 så blev det SHOPPING & good maat! Sedan handlade vi lite mumms muums med oss hem och kröp ner i soffan ifrån 17.00 till resten av kvällen, så mysigt!

Nu? PLUGG. Hejdå jag skall dränka mig(?) plugg, vill någon göra allt åt mig?..


Söndags ångest kanske (?)

Lovet slut! Räknade ut att de blev cirka 43 timmars träning! Så nöjd!! Jag har däremot skjutit upp plugget och de kommer drabba mig, men inte ikväll!! Jag tar det imon(?) haha..känner ni igen er ? Är ni också bra på att göra allt i sista minuten? Jag är grym på det iaf.. ;) Ikväll är det big brother, går inte att missa ?! Jag ska iallafall slänga mig i soffan nu med lite goa grejer och njuta av sista dagen på lovet! Puss


Bara en vanlig söndag!

Klockan är 08.25(?) Vad gör jag uppe nu när jag egentligen brukar ligga och slappa..(?) :D Juste träning. Idag är det sista dagen på lovet, nadja ska åka hem till Estland igen och skolan börjar ... :( Idag har jag däremot VÄLDIGT mycket motgång och känner att varken huvudet eller kroppen vill lyssna på mig? Kanske inte konstigt efter att ha tränat VARJE dag sen förr förra tisdagen ;). Igår kväll fick jag äntligen träffa min pojkvän!! och nästa helg gör jag min sista "tråkiga" helg.. Haha ;) Nej, men efter den helgen händer det mycket roliga saker !!


du är så jäkla skön!



En video vi gjorde för kankse 1-2 årsen på en studie dag(?). Och läsare ta videon med en nypa salt den är oseriös, ni behöver inte vara oroliga, de är Anna som snackar för det mesta. Hennes blogg är : www.annalundbergs.webblogg.se, gå in och besök den(?) ;)

poet(?)

Satt och läste igenom lite på min förra blogg. Hittade en rätt grym text faktiskt. Som JAG har skrivit, blev rätt chockad över vilken fantasi men men ;)!

Jag är stark, men inte som bamse , Jag kan svälja men inte sten .
Jag kan stå på mina egna ben , men man märker att jag är nybörjare .
Jag kan gå vidare men aldrig utan att jag snubblar på allt små sten och utan bamse skulle det inte finnas en chans för mig.


Läser så många bloggar om tjejer som mår dåligöversin vikt. Jag hör tjejer dagligen prata om att dom ska gå ner. Tjejer som svälter sig för att bli smala. Nu snackar vi inte om sånna i t biggestloser eller såna som knappt kan gå upp i sängen , utan tjejer som tränar & tjejer som har sånna vackra kroppar. Jag fattar inte vad meningen är med att svälta sig , eller att bli rädd för att bli tjock . Jag har själv vart rädd. Speciellt på sommaren.. När man trycker i sig glass efter glass men jag har inte slutat ändå. Jag har haft ångest gångerna man lovat sig själv att inte äta onyttigt men gör det iallafall. Jag tränar mycket & för att jag ska orka måste jag äta .. Ni som inte äter tappar energin . Ni klarar er säkert ett tag men inte i längden. Ni tappar meningen med livet. Ät bra med måtta & unna dig själv ibland , det är då du mår bra! Jag har vänner som behöver gå upp 10 kg & kämpar dagligen . Och mår dåligt för att gå upp i vikt och vill spy varje gång för att hon måste äta & tänka på maten hela tiden .. Dessutom känner jag andra som har slutat äta helt, som fick ligga inne på sjukhuset & höll på att dö. Men då bestämde hon sig & insåg allvaret.I dag har hon en sån vacker kropp & tjejen strålar energi. De är inte värt att det ska hinna gå så lång innan man inser att det är vackrare med former. Vaa nöjd med dig själv. Ingen är helt perfekt. Utan man är perfekt på sitt egna sätt. Kom också ihåg att det är dina tankar som skapar dina problem . ;) Kom ihåg att siffran på vågen också bara en siffra.& att låta siffran förstöra hela dig ?
Det är inte värt det .


tråkigt inlägg

Vaknat 09.00 hela veckan och idag 12.30(?)  Jag har nämligen bara ett träningspass idag och det är på kvällen! Så nu på dagen har jag lite grejer att fixa! Nu ska jag få i mig lite god frulle innan allt startar! Puss


hello

TRÄNINGSVERK.

Jag tror att jag kommer slockna vilken sekund som helst. Kroppen är helt död och fötterna värker ;) Jag skall nu slänga mig i ett varmt bad och sedan få massage!! ;) Jag bloggar när jag är en människa igen?

onsdag!

Jag försöker ladda upp för träning! Jäklar idag kommer det vara riktigt tufft!! Men de går om man vill ;)! Min kropp skriker att den är så trött min träningsverk är ännu godare, haha!! ;) Jag kommer ge tips ikväll!(?) så kolla in en snabbis senare! Puss


Du är väl underbar!!

Som jag sa tidigare fanns det ingen tid för mig att fira alla hjärtans dag! Träningen står på listan varje dag!! Däremot så kom jag precis hem och skulle slänga mig i sängen.. Kände att kudden var lite hård och titta vad jag hittade !!!!! Min kille är ju helt fantastisk, tack!


.


3 sanningar om mig



3 saker du inte visste om mig.

- Jag blir galen när jag inte får tränar
- Jag är bra på att se allt positivt!
- Jag klarar inte av om mina naglar är omålade ;)

Glad alla hjärtans dag!

Igår kväll insåg jag att det inte finns tid att fira alla hjärtans dag idag ;). Så jag ringde min pojkvän runt halv 9 igår och bad han åka in till stan. Så vi firade lite igår plus imorse. Nu väntar läkar besöket .. igen!! Jag är super nöjd med min läkare han är sån jäkla härlig person, men idag kommer de tydligen göra ont :(! Men men!! Sedan blir det träning till 100%!!


Nu jäklar!

Idag börjar lägret, vilket betyder mer än 40h träning denna veckan! Jag är taggad!! ;) jag kommer uppdatera som vanligt! Men jäklar vad jag ska komma i form ;)!


Love

Allt ifrån Nelly.com


Allt gör dig starkare

Din svaghet leder till styrka. Just nu känner jag bara hur jävla mycket starkare jag har blivit som människa. Jag har börjat slänga i väg skit och tänkt positivt.


Yeeaaahh


söndag!

Söndagar, första sovmorgonen på 2 veckor!! Söndagar är vila och träna dag! Hur skönt är inte det(?) Imorgon börjar träningslägret med Nadja ( tränare ifrån Estland)! ;) Just nu vill jag bara gräva ner mig i sängen igen, men nej för snart är det träning! Puss

Angående sminkborttagningen. Den finns nästan var som helst.. Åhlens är min ifrån ;)


..


Klar

Jobb klart! Glass med Anna plus massor av film & mys!! ;) härligt


Just nu(!)

Melodifestivalens genrep ! Sedan lite jobb att göra ;) förälskad i Ulrik munter (?) ;)


Godmorgon!

Just nu äter jag en good frulle innan jag rullar iväg emot hallen! Jag har fin fina planer ikväll!! Vill även tacka alla för en riktigt goo kväll igår ;)! Jag kommer hålla er uppdaterade, just nu TRÄNING!


Goa människor

Umgås just nu med gott sällskap! Ha riktigt Jäkla go kväll mina läsare dt ska iaf jag . Puss!!


LOOV

Äntligen fredag! Och jag är på så jäkla bra humör idag!! ;) Slutade tidigt idag drog hem & städade hela mitt rum! Äntligen fräscht! Ikväll smäller det! ;) Har även lovat att visa min talang på gitarren, ni visste väl att jag kan spela gitarr och sjunga till (?) ;) Hahah ..  Njut av lovet för det ska jag göra till 110%!



Bilden är ifrån Liseberg, efter ett framträdande ;)

De går bra nu kompis!

Allvar, fyfan vad skönt att det är lov imorgon! Jag har bestämt mig för att på lovet ska jag träna sönder, äta gott och bara slöa sönder!! Imorgon är det fredag vilket betyder - träffa alla godingar hos annis ;) men nu väntar duschen plus en lite lite plugg ", naturligtvis (?) puss


Lycka!

Jag känner mig så lycklig. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket du och det vi byggt upp betyder för mig, vår kärlek. Vi kämpar varje dag och motgångarna kommer och går. Du är den personen som verkligen ger mig glädje och lycka . Du är vackrast på jorden.

Jag älskar dig


3 saker jag hatar!

• oförberedda prov!!
• inställda bussar
• att vakna med huvudverk!

Haha nu vet ni ;)


Hängde lite där bara(?)

Haha fast ah, de var väl långt ifrån frivilligt. Simprov med skolan.. Inte bäste kul men nu är det överstökat! Precis som mitt matteprov! Ikväll väntas med ännu mer träning! Puss


En dag jag saknar!

De var inte mycket som behövdes. Men vilket minne, vilka dagar vi fick! Jag saknar denna period. Väldigt, väldigt mycket! ;)


Jag vill ha helg!

Jag har sånna planer i helgen, men jag har också fruktansvärt mycket plugg som jag bara vill kasta iväg(?) jag ska anströks mig nu det sista, därför valde jag att prioritera bort bloggen!

Jag fick även en super go kväll igår! Jag umgicks nämligen med min kille och så sov jag där!! Lite vardags lyx behövs ibland :) till alla er som klagar på min uppdatering. Nu är den igång igen, puss!


Back on track!

Skämtosido. Nu är jag hemma, elr aah iskolan! Pojkvännen kom över igår kväll, blev super bra!! Däremot sitter jag just nu och har haft engelska redovisning! Blev ett guld med truppen! Nöjda tjejer men däremot så har vi mycket var att jobba på! Idag står det plugg plugg plugg på mitt schema! Gött(?) nej! Men men eftersom jag inte hunnit plugga något alls i helgen så får jag fixa detta! Puss

Juste, Felix hälsar till alla Mina coola läsare, speciellt Emma ;)


Nicki Minaj - super bass


bye göteborg

Jag tror jag glömde meddela att jag faktiskt åker i väg idag. Kommer hem på söndag kväll! 1 enda inställt inlägg. Men jag har en mobil och även en Ipad med mig. Så kanske slänger in ett inlägg då och då!. ;) Fyfan vad skönt det ska bli att lämna Göteborg! Puss!


En för alla, alla för 5.


Packar

Full stress, nu jäklar köör vi iväg! Puss


Om du gör det du alltid gjort, så kommer du att få det du alltid fått.
För att få något du aldrig haft, måste du göra nåt du aldrig gjort..


Bambi på is

Kom precis hem efter skridsko åkning. Kände Mig lite som bambi på is..(?) Trots att min bror är hockeyspelare, min kille med Linnea Dise isprinsessa.. Haha! Nej nu ska jag värma upp mig med en god vaniljlatte plus en liten yoghurt. Puss!



Heja matteboken.?

Plugg plugg plugg. En kille skev precis en sån goo status på Facebook! Den kommer upp här senare! ;)


Äntligen

Jag har bara gjort tråkiga & viktiga saker idag förutom att träna då ;) jag är trött på skolan och alla krav och prov hit & dit. :( haha snart kommer ändå ledigheten igen och då blir det träningsläger med massa sköna tjejer!!

Nej, nu måste jag först ringa upp sebbe sedan sova. Godnatt & hejdå onsdag. Haha ;)


Haha..

Haha





Rock by sweden halsbanden .. skit snygga!!

37 dagar kvar!

Jag har en sån enorm längtan.. Jag har massa roliga saker på vägen att göra, men nu vill jag bara åka iväg! Jag orkar varken kylan eller vinter kläderna. Eller ni kankse älskar att stå och frysa och trängas vid hållplatserna/ bussarna? Inte min grej i allafall!! :( Jag vill ha värme, pool och good mat och det bästa av allt att bara umgås varje dag med min kille ! Fyfaan vad gött!! Jag längtar!! 37 dagar! ;)


snabb till 100

En helt vanlig onsdag? Haha njaa, en lat onsdag. Egntligen skulle jag på ett träningspass. Men ändrade planer eftersom att jag är förskyld och har tävling i helgen! ;) Så just nu står det plugg och en snabb vila! Sen taggar jag träning med alla trupptjejer! Puss!


RSS 2.0