hemma

Äntligen hemma! Däremot väntar plugg .. Jag fick en sån otroligt grym tisdag. Min pojkvän är grym! Först hjälpte jag honom med lite Italienska, gick sådär bra faktiskt ;) Sen gjorde han en jätte fin middag plus en super good hallonsmoothie och så kollade vi på massa skit på tv:n ;)! Hoppas ni också fått en super bra tisdag? Nu måste jag ta tag i min redovisning i engelskan, så jag hinner fortsätta slöa vidare ;) Puss



Jag ska fortsätta med tips och sånt, men jag måste ha tid!!

..

film&mys plus lite plugg!
Uppdaterar mera när jag kommer hem ikväll!

tisdag!

Jag är en lat människa, men när blogg.se appen inte fungerar har jag svårt att uppdatera.. :( Nu är jag iallafall äntligen hemma efter skolan och en super mysig fika med mina goa tjejer! Kul att äntligen ses igen :) Jag väntar på att klockan ska rulla fram lite så att jag först kan hämta en sak och sedan åka till min pojkvän! ;) Hoppas ni har en grym tisdag?! Puss !


måndag!

Jag tog en pause. Jag har inte riktigt kommit in i det här med att blogga. Jag är ingen blogg stjärna ;) Klarar mig bra i livet allafall. Haha! Helgen var dramatisk, men jag har även lärt mig så otroligt mycket. ;) Försökte blogga ifrån mobilen men den fungerade inte .. :( Kom precis hem ifrån träningen och skönt att äntligen köra 100%!!  Jag hatar att vara sjuk. Jag säger även att jag diggar min nya läkare! Han var så sjukt skicklig och duktig!!



Känslan av när en dröm blir till verklighet!

Jag har en sån otrolig lycka inom mig! Att veta om att det finns chanser att en dröm kan ske men vägen dit är lång & sedan får besked om att det ska ske. Känslan är obeskrivlig, jag fick rysningar och glädjetårarna var på väg. Jag blev så lycklig & stolt samtidigt som jag bara ville tacka alla som hjälpt oss hit och verkligen trott på oss. Nu ska vi ännu längre! Jag känner mig så lycklig och mår så sjukt bra. Detta ger en sån otrolig hjälp på vägen. Nu har jag ännu mer energi att satsa ännu hårdare så att vi når det högsta resultatet!



- Ge aldrig upp, sätt aldrig gränser och tappa aldrig hoppet. Du kan mer än du tror, allt handlar om din vilja.♥


Fredag!

Känslan av att man drar sig upp ur sängen klockan 07.00 för att vara duktig & gå på första lektionen idag. Kommer dit & läraren är sjuk!!!! Jag blir så förbannad, haha! Åker hem och nu ska jag slänga mig i sängen! Jag tog pause ifrån bloggen några dagar. Jag orkade inte, eftersom de fanns andra saker/ planer än att blogga! Känner även att jag börjar bli förskyld så ska proppa i mig massor utav vitaminer!! ;) Hoppas ni alla får en riktigt bra fredag iaf! ;) Puss!



- Bäste gooa!


2h att updatera min mobil ..

lyckat..

en dag mitt i veckan

Äntligen. Jag älskar känslan när man bara kan slänga skit saker & bara låta dem försvinna helt!! ;) Igår va jag så jäkla opepp på allting faktiskt! Vardagen är så tråkig, så slår man en pling till sin bästavän & hon får mina ideér att låta bra! Gött!! Så idag har det hänt grejer & de är långt ifrån slut!

Direkt efter skolan blev det en snabb 15 min i solariumet. Långt ifrån ett hett tips, men jag älskar minuterna där inne, jag blir avslappnad och lugna favoriter, haha! Efter det blev det ett långt bad med bara ljus & ljuva dofter. Alltså tjejer(?) ;) Nu sitter jag här med en go vanlijlatte & ska snart möta upp min fina Anna! En promenad plus 4-gott innan kvällens lilla utflykt som jag kommer blogga om senare!




Just nu

Just nu sitter jag & kollar på minimodeller! Haha vissa har ju sina speciella åsikter..! tänker inte missa nästa vecka då det handlar om smink på barn!! Ska försöka lägga mig i tid också så jag blir en människa imorgon, vilket jag verkligen inte var idag. Men vad begär man måndag morgon(?)


.


♥ tips



Dessa skorna är rätt fräcka med paljetter, äger själv ett par Uggs med knappar på sidorna i brunt.. Men dessa med guld, dem är sjukt fräcka ändå! Tänk själva till vardags, ja inte helt fel faktiskt. Eller (?) ;)

.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/j6b_T1TPakg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

måndag

Heeejsan måndag! Hela dagen var toppad med otur..  hoppas träningen kan blir bättre iaf(?). Haha!! Min kille sov iaf hos mig igår så imorse lyckades vi givetvis för sova oss, ideén att bara åka hem till honom & bada bubbelbad och äta good lunch och sova hur längesom helst var väldigt lockande. Men drog mig ist till skolan för endast 2 riktiga lektioner !:( Bara 4 dagar kvar till helg!! ;)




Bra start(?)

På denna skit måndag.. Så ja ;)


..

Just nu är du Kingen utan K för mig.

Låter rätt fel men de stämmer så bra när man inte riktigt är glad :( (?)


:(


Hemma igen!

Blev en snabb tur till Halmstad för tävling. Jag tänker kommentera den tävlingen med korta ord & rätt inställning - nu lägger vi ribban otroligt högt och visar vad vi kan tjejer!! ;)

Direkt när jag Kom hem slängde jag mig i badet, kanske 45 minuter(?) härligt var det iaf. Nu väntar jag på att min kille ska komma hit & spendera de sista av söndagen med honom. Mysigt! Hoppas ni fått en bra söndag. Puss!!


.

Iskallt.. Kom precis innan för dörren, små shoppade lite plus fika med favoriten! Nu blir det en good middag med familjen & imorgon väntar nämligen uppgång 06.00. (!)


Årets ..

Första snögubbe!!



.

Rytmiskgymnastik!


Nu börjar de närma sig

Imorgon är de en otroligt bra dag. Men först så väntar träning! Så länge som jag har velat att morgon dagen ska komma! De kommer kännas så underbart att stå på tävlingsytan igen! :) jag har rätt mycket att göra idag.. Ovanligt för oss alla som går i skolan varje dag hela veckan (?). Men mera uppdatering kommer under dagen iaf. Puss!


Friday

Äntligen är det helg! Träning genomförd och massor med annat, även hunnit att föreberda inför saker i helgen. Snart kommer även min kille hit & då blir det Thaimat & bara mysaa med godis. Så jäkla glad för ensak. Tyvärr kan jag inte dela med mig av mycket till er.. I  bloggen delar jag med mig av kanske 30% av min vardag om ens det och på helgerna mindre än 10. Haha! Så är det bara, jag bloggar inte för att hela världen skall veta vad jag gör vilka jag ska träffa vad som sker .. Aahh blablabla .....(!) Men där emot bjuder jag på mycket tips till er mina fina & härliga läsare! ♥ Puss.






Torsdag!

Goodmorgon mina läsare! Tänk om man hade vaknat nu .. rätt gött faktiskt! Idag har jag hunnit med en jäkla massa. Skickat mejl hit & dit, gått i skolan & sportat lite handboll. Min karriär startade där idag (?) Nej. Men skolan rullar väl på som vanligt, lika lite plugg också. Skämt & sido, skolan älskar när eleverna får utbrott på kvällarna p.g.a. att kanske inte matteboken löser sina egna tal osv .

Jag längtar så mycket till helgen, jag vet inte varför men den kommer bara bli så grym känns det som (?).


I will fight to the end


Jag är trött på att vara trött! Ska bli jäkla skönt att bara åka iväg en liten sväng i helgen. Jag behöver växla miljö lite snabbt!! ;) Idag har jag bara kört träning efter träning. Skolan hem sova plugga käka träna. Känner ni igen er (?) Jag som hatar rutiner. Däremot känner jag att träningen och mitt mål om att få perfekta kroppen är på bra väg efter dagens skaka rumpa pass!! Haha ;)


Angående naglarna

Naglarna gjorde jag precis vid götaplatsen men hon bytte plats, sök bara efter Patricias nagelstudio i Göteborg så kommer honung, men tyvärr som jag nämnde tidigare så håller hon nu hus i Torslanada/ Hisingen ;)

Funderingar

Saknar dessa naglar jag gjorde hos Patricia! Hon var så otroligt grym, dock bytte hon lokal till en vid Torslanda.. Har funderingar att göra ett par innan resan med min kille. Men tävlar ju veckan innan och efter så de kan bli problem .. (?) :( Jag älskar att ha fräscha naglar men nu innan tävlingar så knäcker jag bara av dom på träningarna. Vilket är väldigt tråkigt..

Jag tipsar däremot er läsare som bor i Göteborg om hennes naglar. Dom är kvalité & till ett riktigt bra pris, endast 450;- (!!)


Rzgrgrgrlöp

Frfrfrfrfrfrdrfrfr dvd assddddd



Just nu

Mötte upp min fina vän Johanna direkt efter skolan, slutade 5 i tolv. Rätt skönt! Blev en mysig tjej fika plus lite shopping sådär. Helt okej tisdag!! ;) men just nu käkar jag lite mat och snart kommer min fina kille hit! Skulle även behöva plugga lite, kanske senare ;)

Hoppas ni har en grym tisdag så hörs vi senare, puss!


angående solarium

Precis solat! Det är så jäkla skönt efterråt, jag rekomenderar inte att sola solarium. Men ibland blir det att jag själv gör det. I helgen skall jag nämligen tävla och i kritvita ben trvis jag inte .. Så enkelt är det. Men däremot borde det finnas en åldersgräns. De är allt för unga tjejer som solar & FÖÖR mycket. 15 år hade vart bra. Idag när jag skulle sola kom det in 2 stycken 12-13 åringar .. Tror ni dem är medveten om hur farligt det är? Nej.

- Idag är det sola & träna, jäklar vilken kropp jag ska få tills jag & min pojkvän åker utomlands. ;)


special idrott

Känslan av när man skriver ett inlägg och sedan försvinner det! Hahaha. Just nu pluggar jag special idrott, visst låter det enkelt och kul? Jag valde detta ämnet för jag tyckte det var ett litet plus i kanten att ha med sig. Men detta är så jobbigt, att föra träningsdagbok samt reflektera efter varje träning. Jag som bara vill slänga mig i ett varmt bad .. :( & imorgon är det måndag igen ..


Tipsar

Min favorit! Själv äger jag en sådan och den är så good & luktar fräscht! Stor tummen upp på denna parfym! ;)


Söndag!

Vaknade nyss precis, tror vi somnade runt 00.00 igår, så jäkla trötta som vi var! Så nu ska vi laga en supéer good frukost och njuta av att det är helg innan träningen startar! Sista dagen på trupplägret!!

Nu väntar morgon koppen. Undra om den är så snygg som på bilden här nedan? Haha, njaa .. Puss!


Inspiration


Mumms

Nu mår man!


Bra jobbat!!

• 5 h träning
• städat hela rummet
• långt bad / fixat om naglarna osv..
• solat!

Fyfan vilket tempo allt har gått i. Ikväll ska jag bara umgås med min fina kille framför tv:n som kommer om en stund. Känslan av när allt är fräscht också! Gött! Hmm..? Nu vill jag ha något gott att äta som belöning! ;)



rytmisk gymnastik ♥

Hoppas er fredag var grym! Som ni förstod hamnade bloggen åt sidan, eftersom det skulle ske mycket saker direkt efter varandra! Jag jobbade ju bland annat på Disney on Ice igår. Haha vilka söta ungaar det finns. Vissa kommer verkligen i en hel princess dress och andra är utklädda till pirater. ;) Konståkarna är riktigt bra och vilken fanatastisk teknik dem har! Men men som sagt i dag är det lördag, denna dagen kommer också bli ganska fart full på dagen men det lungar sig emot kvällen, motsattsen från igår. ;)

Nu ska jag bland annat snart gå till träningen och köra 5 timmars träning med tjejerna. Det ska bli skitkul faktiskt, jag känner mig mer taggad idag än igår!! Ni kommer få uppdatering. Puss






Tidsinställt!

Jag kommer tbx. Men inte ikväll så bjuder er på ett tidsinställt inlägg. Ikväll ska jag nämligen jobba på Scandinavium på Disney on Ice. Hejsan Kalle anka. Efter det fortsätter min fredag och jag bloggar igen imorgon.. Kolla in i morgon istället för då Är uppdateringen bättre? Kanske. Puss!!


Fredag den 13

Njut av den kväällen mina otroligt härliga bloggläsare. Puss!


..

2 tränings pass. Min kropp är död. Allvar den är helt slut, jäklar vad jag har tagit ut mig idag!! Just nu skriver jag ett arbete som min kost/hälsa i idrotten som skall lämnas in i morgon.. Sen duschen & bli fräsch!! ;) Ska även försöka lägga mig i tid och få sova mina 8 timmar, skolan gör en väldigt mycket tröttare!  Såg någonstans att det var 5 veckor kvar till lov, kan det kanske stämma? Jag längtar galet.

Nu skall jag inte slösa min tid framför datorn mera. Arbetet ska jag bara skicka och sedan göra klart det sista för denna Onsdagen. Jag tycker inte om Onsdagar, dem gör en trött och då har bara halva skolveckan gått.. Puss


Sista lektionen

Sista lektionen sen blir det gymmet innan de är dags för att träna med andra Goa tjejerna!! Snart är även den jobbiga onsdagen över, underbart faktiskt! Ska även svara på era frågor jag fått! ;) puss

Lite inspiration..?


Rutiner

Något jag personligen inte alls tycker om!! Jag hatar att gå upp samma tid varje dag, gå och lägga mig samma tid samt leva som om livet vore " planerat" haha.. Okej den var rätt otydlig men jag gillar spontana grejer, speciellt mitt i veckan! ;) och detta ska bli ändring på.

Jag har även redan tröttnat på skolan 2 dagar - nu längtar jag tills nästa lov. Ärligt talat så längtar jag till mars! Mars kommer vara min månad till 100%! Jag ler bara jag tänker på det!! Om ni bara vissa mina planer då. Fy fan vad gött!!


Love

Denna goda body butter ifrån The body shop! Den är underbar!


Vardagen igen då

Det gick 1 dag av skolan 1/2 träning sen kom migrän.. Tack skolan för att jag får börja 08.00 varje dag så att jag får detta.. De är så jäkla jobbigt! Dock mår jag bra nu och skall inte klaga! Men jag hatar att få avbryta saker på grund av detta.. Jäklar vad jag skulle envisas och inbillade mig själv att det skulle gå över. Det gjorde det efter kanske 11 h sömn ? :( .


intressant ändå.



Allt detta eviga snacket som går runt omkring på alla bloggar om ex killar/ tjejer. Borde man ha kontakt eller inte när båda har nya och gått vidare osv.. Jag tycker det är kul att läsa eftersom vi alla tänker så otroligt olika.  Det är inte konstigt att vi tycker så olika eftersom att vi alla har upplevt olika saker också.

Själv tycker jag att om man har varit i ett seriöst förhållande under en längre period så ska man höra av sig ibland och visa att man bryr sig, då menar jag inte att man behöver ha kontakt via facebook så man ser allt den andra gör men kanske ett litet sms eller slå en signal och veta att den andra lever? men det kan jag säga lätt idag eftersom jag idag inte har det så och för att det inte var jag om valde att inte ha kontakt trots att vi båda har för cirka 2 årsen lämnat varandra och gått vidare. Jag skulle då inte klara av att vara tillsammans med någon som är bästavän med sitt ex.. Det skulle kännas fel och skapa en onödig oro, tror jag. Jag vet inte eftersom att jag inte har varit i den situationen.. Detta är min åsikt och inget ni behöver tycka med om alls.

Tips!

Denna touch up grejen ifrån Make up store, det är precis som en mascara fast den ger ingen färg utan är mer som vatten och den tar man innan man skall gå lägga sig. Den innehåller nämligen vitaminer som är bra för ögonfransarna och skall göra dem starkare och längre den kan både användas för killar & tjejer, den finnas att köpa på Åhléns för 198;-.


så de ska vara.

Fick en super härlig dag igår! Jag fick faktiskt kolla på hockey! Jag älskar hockey! Speciellt när jag vet vilka som spelar, det läskiga är att jag kan bli så jäkla insatt & börja kommentera hela spelet och leka att jag själv skulle kunnat göra allting bättre än dem själva, haha Anna fick även sina utbrott speciellt när killarna bakom oss snacka skit om laget vi heja på! Men innan matchen blev det en fin dag på allum och shopping, och även ett besök genom hela partille via bussen ..


Grattis!

Stort gratttis till världens goaste Louise! Hoppas du får en jätte bra dag för de är du mer än värd tjejen!


morgonpass

Fick en jätte härlig kväll igår, idag börjas dagen med träning för min del. kondition och styrka vad som händer senare idag är väldigt oklart tror däremot att jag skall åka till min kille och dela sista dagen av lovet med honom! Känns segt att lovet är slur.. Ja, ja kankse braa att komma igång igen och inte somna sent varje kväll?!


han är rätt bra ändå!


kortfattat

Blev träning sedan direkt ikea. Fick en jätte trevlig träning tjejer! Även några fina bilder därifrån. Förmodligen kommer några dyka upp här efter helgen! :) Ikea = stress, men ändå. Jag som älskar vanlijljus, då älskar jag ikea! Vart kan man annars hitta väldoftande ljus för 20;- st? ;) Perfekt för mig som överdoserar mitt rum med ljus!!

Jag fårse vart kvällens planer tar vägen, kanske kan dela med mig av dem till er också. Beror på, blogghumöret är inte på topp just nu egentligen haha men men ..



Just nu

Var tvungen och mysa till det lite de är faktiskt hockey ikväll!!


someone like you













Tjejer ni är så jäkla grymma, varenda en utav er!





- Att varje dag få känna din närhet, & känna att du alltid finns där, denna känslan den är obeskrivlig.


Dagen räddad!!


torsdag

Godmorgon, målet var att komma upp tidigare än 12 men nej, de går inte.. Jag fattar inte hur jag förr klarade av att gå upp 8.00 till skolan, kommer man någonsin kommma in i dessa rutiner igen? Haha, och jag måste börja dagen med att plugga, det känns som ett skämt! Men så är det, känner mig lite så här just nu -->


2012

Ärligt nu, de är så jäkla skönt att man kan lägga 2011 åt sidan. Jag vill inte säga att det var ett kast år, utan jag fick med mig en hel del lärdom ifrån det året. Året hade underbara stunder de kan jag inte säga nej till! Men nu byter jag inte bara blad utan byter bok, och det tror jag inte att jag är ensam om. 2012, nu toppar vi detta året!! ;)


Vi saknar dig

Ja, så tomt de blir när barndomsvännen inte är hemma utan bortrest!! Tyvärr kan jag inte säga att jag är avis eftersom hon åker skidor, inte min grej alls! Men kom hem, ja de borde du!


2 passet

Dagens träningar avklarade! Träningsverken kommer att komma imorgon, gött! ;) imorgon är det bara ett pass men har en hel del att göra på dagen däremot!! Nu väntar duschen sen lite mys framför tv:n ?


Stolt!

Jag tog mig upp halv 9 imorse! Slå de om ni kan, allvar fyfan va skönt det var att börja dagen med träning igen! Känns som evighetersen! Idag är de också ett kvälls pass men där emellan tänkte jag hinna umgås med min kille lite, får se vad vi hittar på! Hoppas alla överlevde stormen igår, haha! Puss


Fräcka?

Yeah


Morgon fika

Eller ja, de kändes som det nu på lovet! Tack tjejer för att ni är så jäkla bra!


.


Snygga!!

Är förälskad i alla primeboots, men dessa är så jäkla fräcka! Själv har jag ett par svarta neutrala, kanske ska man satsa på ett par såna här med ;)?


Nyårslöften

• inte äta allt jag ser ;)
• sluta vara så lat hemma!
• inte slänga ut mina pengar på onödiga saker, utan försöka spara mera istället till resor osv!

Där fick ni mina 3, jag kommer fixa detta lätt som en plätt, eller? ;)


..

Hela denna kvällen kommer nu att framför tv:n och massor med filmer med min fina pojkvän, mysig start på året eller vad säger ni? ;)


Ögongodis

Rätt snygg!


Tips

Jag blir alltid galen när det kommer till sminkborttagning eftersom att man alltid tvättar bort sminket när man är trött, alltså skall det gå fort och enkelt, helst utan att det svider i ögonen eller torkar ut huden helt!

Därför rekommenderar jag denna ifrån Loréal, den piggar verkligen upp huden och den blir både len och fräsch!!


1 januari!

Hallå alla otroligt gooa läsare! Första dagen på detta året, hoppas alla fick en grym nyår, de fick iaf jag :)! Nu tycker jag däremot att de var alldeles för längesen jag tränade :( haha! Nu vet ni att jag lever iaf, hör av mig senare när jag vet mina egna planer idag! Puss


2012


RSS 2.0