Nöjd

Som 90 % av alla elever så var jag i skolan idag.. Inget speciellt hände men efter blev det träning! Efter kom äntligen mitt efterlängtade paket hem! Gött!

Har mycket plugg som jag borde ta tag i men efter en hel dag i skolan så känner jag mig knäpp och riktigt sliten.. Har dock tagit ett långt bad + hårinpackning osv.. Skönt ! Nu väntar jag på en god middag + att min prins skall komma!

Tag hand om er så hörs vi!


Jag faller

Haha ja så känns det idag! Jag har ingen energi idag + läxor! Vad ska jag göra..? :( haha jag saknar sommaren!! Hur ska jag kunna träna utan energi..(?) eller göra alla 1000 uppgifter som jag borde? Ge mig helg nu ?;) ligger som sagt i sängen och laddar inför ett träningspass! / L




Musik + i tid!

Skönt! Bussen kommer om 4 minuter och jag väntar, har ALDRIG hänt en morgon att LINNEA är i tid så sjukt bra! Kallt som tusan ute bara.. Men idag torsdag en dag närmare fredag och i helgen ska jag äntligen få träffa min fina Bella!! Som jag längtar ;) men nu ska jag frysa lite mer, puss \ L




Onsdag

Skickat iväg mina saker! Såå nööjd, lite nagelsaker + lite glitter ;) onsdagen då. Allt började med skola + prov, efter drog Jag hem och degade med Hanna direkt efter skolan sedan träning! Bloggar BRA imon är dödstrött... Godnatt!


/ L

Hej alla läsare!
Äntligen får jag träffa min kille, vi lyckades väl inte fira vår två årsdag direkt så ikväll blir det good mat + bara vara med varandra!

Skolan var rätt oskön idag började 8.00 slutade halv 2.. Ni fattar själva + idrott i regnet! Men nu hinner jag inte blogga mer! Puss


Love

För 2 år sen så blev vi ett, vi började skapa minnen, dela vardagen och glädjen med varandra. Idag har vi varit tillsammans i 2 år! Tiden har gått så otroligt fort och allt vi upplevt tillsammans. Jag mår så fruktansvärt bra med dig. Du förenklar hela mim vardag och du ger mig så mycket lycka.

Jag älskar dig, Sebastian Karlsson.


Gött pass

Precis kört ett gött träningspass! Shoppade inget idag.. Tråkigt men jag hittade inget som jag verkligen blev kär i ;) imon är det en väldigt speciell dag, ni kan ju gissa ..(?) men som sagt nu måste jag hoppa in i duschen för strax kommer älskling hit! Puss


/ L

Godmorgon! Söndag.. Haha jag älskar söndagar dem ska bara vara långsamma och man skall få njuta av sista dagen på helgen. Hoppas ni fått en bra helg! Idag är det stan sedan träning som gäller :) Just nu sitter jag och kollar på lite nagelsaker + kläder samt läser lite bloggar!  Men nu måste jag göra mig i ordning och skynda mig iväg! Puss
 
 
Min favvo Cindy, dock kommer jag inte köpa Chihuahua utan Pomeranian! Det är bestämt, dock har vi mycket annat som måste bli klart innan! Men inom detta året iaf ;)

Så ja

Blev super trevligt! Skitkul, Bella dök även upp en stund! Känner mig helt slut men naglarna blev snygga och hon blev nöjd, vilket är super viktigt! Nu blir det duschen sen får vi se vad som händer! Puss / L


Tuffa tider

Äntligen är passet klart! Gick helt okej rätt skön känsla dock gav kroppen upp dem sista 30 min..

Precis bestämt med min Goa brud som är på väg hit, då blir det naglar + massa tjejsnack! Gött! ;)


/ L

Godmorgon! Lördag allt börjar med ett gött träningspass dock 5 timmar så vi får se hur det går! Fick en sån trevlig kväll igår, var hos min pojkvän + barnvakt till Alexander världens goaste unge! Blev good mat + mycket bus! Fick även skjuts hem mitt i natten! Idag är det träning + jobb men på en nära vän så antar att det bara kommer bli trevligt + mycket att prata om! ;)
 
 
 

FREDAG !

Godmorgon! Fredag så jäkla gött 3 lektioner sen kommer helgen! ;) Nu ska Jag laga en riktigt god frukost så vi höres! Puss


Gött

Fredag imon! Börjar klockan 9 vill bara hoppa över klockan för sedan har kah andra planer hela fredagen + helgen.

Träningen gick helt okej, känner att skolan tagit så mycket energi. Men som sagt blir att jobba tuffare på lördag ;)! Just nu ska jag bara slappa vid tv:n!


kommentar svar

Hej! Gör din blogg till tränings tema?(: vore jätte häftigt med dagliga tips + kost! Du vet själv att motivation kan vara tufft att hitta & inspiration & glädjen
 
Svar: Hhhmm låter ganska spännande men min kost är inte jätte jätte bra + jag tränar ju inte på gym så det blir ju lite svårt för er att hänga med.. Däremot kan jag försöka sprida lite insperation och min egna glädje till träning!  ♥
 
Däremot tycker jag personligen att det är jätte konstigt att en stor bloggare har försökt att forma om sin blogg till "hälsa och träning". För att det handlar om att inte äta i hennes blogg + gymma på tom mage, För att må bra ska man inte svälta sig, Man skall äträtt för att få sig energi och sedan skall träningen vara i rätt form! Det är skillnad på att bränna fett och bygga muskler!
 
Känslan i kroppen när man vet att prestationen var på topp!

Min kärlek

Ååh vet inte om jag lagt it den. Men allvarligt jag älskar den! Cocos balsam, min bästa kompis. Finns på Kicks, vet ej priset runt 100:- (ungefär)!


/ L

Hej godingar! Blev allt för stressigt för att ens haa en chans att hinna med att blogga! Som sagt man är ovan med rutinerna + 2a året nu ( det värsta säger dem flesta).. Igår kom jag hem runt 12, då åkte jag direkt hem till min pojkvän för att göra naglar på hans goa syster! Efter så stannade jag kvar där umgick med min pojkvän och bara degade på till 100%
 
Som sagt gymnasiet då.. Jag längtar bara tills 3an är över! Så kul att se alla 96:or och hur dem letar lokaler och är så blyga. Jag kom ihåg själv, det värsta var nog att välja vilket gymnasium man skulle gå på. Man ville ju hänga efter sina vänner men ändå så handlade det samtidigt om ens framtid + vad man ville själv.(?) Jag gick min väg och det ångrar jag ingenting! Man måste gå sin egna väg och köra sitt race. Jag menar man lär känna nya + ens förra klasskompisar har man kvar om man vill! ;)  Dessutom är det tufft och man kan inte leka igenom det som man gjorde i 9an för att hårdare krav ställs på en!  
 
 

Lite jobb + trevligheter!

Efter blir det träning! Och svettas, hoppas på massor utav styrka!


Helt okej start ändå!

20 minuter skola som avslutas med fika! Gött är det!


.

Saker jag skall förska att hålla nu när vardagen drar igång igen!
 
- Jag ska bli hälsosam + bara godis på helger
- Alltid lägga mig senast klockan 00.00 ( obs ej helger)
- Inte shoppa för allt jag äger, haha!
- Lägga ner tid på skolan dvs. plugga i tid och inte dagen innan provet
 
Ja, dessa punkter blir tuffa att hålla men som sagt jag måste, speciellt sista punkten! Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen bär det av mot träningen, hoppas på ett riktigt svettigt pass! ;)
 
 

Åh jag känner att jag behöver förändring nu till vardagen. Snart drar allt igång, eller ja imorgon! Jag är SÅ ottaggad, men jag har däremot ny energi! Jag vill bara ha någon förändring, eller liksom ett litet lyckopiller till vardagen! En hund.. (?) Vi letar faktiskt lite, men planerna kommer längre fram! ;) Sååå gött är det! Vad sägs, kanske en Pomeranian?
 
 

Ångest

Imon börjar allt igen.. Känns som ett skämt, jag orkar inte! Ge mig sommaren igen? ;) som sagt idag är det söndag vilket blir kvällsträning! + lite andra planer nu innan! Puss


Godmorgon!

Vilken grym dag det blev igår! Super trevligt, träffade Bellabus och Sandra vi bestämde oss för att hänga med sebbe, Tim och Challe på maskinen där vi mötte upp Bucke efter vi käkat en good pizza + lite annat! Ja, orkar inte dra allt i detalj men kul var det! Nu drog alla ifrån vårt hem och jag ska bege mig in till stan för lite goo lunch med fina sandra! Puss


Bjuder på en bild på naglarna jag gjorde på mig själv ;) rätt svårt faktiskt!


äntligen hemma igen

 igGodmorgon! Haha alltså igår, vilken mysig och trevlig kväll det blev! Mötte ju upp Wiggemo med Anna och Bella blev mys vid Evas och det var ju lite fart i stan pågrund av kulturkalaset så vi pratade på och hade det super trevligt! Runt 12 drog vi oss hem till Anna. Eftersom stackaren skulle jobba så la hon sig runt 2 då vi inte kunde övertala henne att vara vaken längre, själv var man uppe till halv 4 och pratade hela natten med Bella..;) Vaknade klockan halv 9 av en stressande Anna! Men som sagt nu är jag igång och ska röja undan lite i mitt rum + resten av lägenheten, kanske även göra naglar på mig själv har inte riktigt bestämt mig.. ;)
 
 

Sådär ja

Lagade godaste lunchen med älskling, åt i solen och bara njöt! Men som sagt strax är det träning, jag är faktiskt taggad idag! Efter den ska jag möta massa Goa tjejer som jag inte träffat på hela sommaren typ + sen åker jag och Bella till Anna och sover där!

Just nu ligger jag ute i solen med en isatte och njuter av den sista sommar värmen! Bara jag som inte längtar till vintern..(?) ;)


2 - en bild på någon i din familj

Naturligtvis blev det broder min! Min egna förebild. Han som lärde mig rätt och fel saker samt hjälpt mig med så otroligt mycket sedan jag föddes!


/ L

Godmorgon! Eller snarare, äntligen börjar jag blogga igen! Jag vet att det tog ett bra tag. Jag sa två dagar men den blev hela sommaren typ! Men skönt var det ;) Sanningen till mitt bloggande var av olika skäl som sagt träningsläger, åkte runt i Sverige lite med familjen till Örebro och Stockholm bland annat + när jag väl var hemma var jag antigen i hallen, på stranden eller med mina fina vänner och såklart min pojkvän! Jag hoppas ni iaf har haft en fantastisk sommar och njuter nu in i det sista! För min egna deö trots att ni inte får veta detaljer så har den varit helt grymt bra!;) Nu kommer jag iaf blogga på som vanligt trots att det känns lite annorlunda!
 
Tack för att ni kollade in och besökte min blogg trots att den inte uppdaterades!  ♥
 

RSS 2.0