Kost tillskott

Att vi är trötta är något som är naturligt! Men just under hösten/ vintern tycker jag som många andra att plugget är tufft och mörkret gör en ännu tröttare.. Att vara trött är normalt, men det finns kost tillskott som gör dig lite piggare, tänkte tipsa om några ifrån Apoteket som jag personligen brukar använda, dock blandar jag aldrig dessa utan först kör jag på ena när dem är slut byter jag till den andra, för lite variation! Min favorit är Berocca, den ger resultat och du känner dig Mycket piggare, sen har vi c- vitaminer, perfekt istället för bara vatten så tar man en sån och får lite vitaminer i sig, även bra nu när alla förkylningar börja komma. Enomdan, den är också bra! Lite extra energi! Allt köps på Apoteket för en billig peng ! ;)

(alla bilder är ifrån Apoteket.se)


25/9-2012

Godmorgon! Tisdag, börjar klockan 09.15 & har endast två lektioner + idrott! Idag får vi se vart planerna tar vägen efter skolan, men vardagen är väl inte så jätte rolig under vekan, alla gör ungefär likadant vi äter, sover och tränar + pluggar,,, Haha! Men men kankse dyker det upp något roligt! Ni får ha en super grym dag! :)
 
Gamla bilder på mig, Bella och Anna! Haha njut ..
 
 

25/9-2012

Godmorgon! Tisdag, börjar klockan 09.15 & har endast två lektioner + idrott! Idag får vi se vart planerna tar vägen efter skolan, men vardagen är väl inte så jätte rolig under vekan, alla gör ungefär likadant vi äter, sover och tränar + pluggar,,, Haha! Men men kankse dyker det upp något roligt! Ni får ha en super grym dag! :)
 
Gamla bilder på mig, Bella och Anna! Haha njut ..
 
 

Williams Lista- del 1

Ni har väl inte missat den?!  Personligen har jag rätt höga krav då hans tidigare klipp varit riktigt roliga, underar om dessa olika delar håller nivån? Vad tror ni? :) Om ni har missat detta så bjuder jag på en länkning direkt till del 1.http://www.svtplay.se/video/309206/del-1

tips + träning

Det finns inga snabba genvägar till viktnedgång, även om man kan tro det. Visst att inte äta eller äta minimalt orsakar viktnedgång men ger en motsatt effekt då du inte klarar av det längre

Bästa tipsen:
- Rör på dig! Minst 3 gg i veckan, det ska vara så att du blir helt blöt! Eller en powerwalk på 30 minuter/dag
-Träna innan frukost
- Strunta aldrig frukosten, den är det viktigaste måley!
- Ät var 3 h, då menar jag inte stora mål, utan något lätt
- Skit i brödet, om det ej går så välj fullkorn!!
- Sov ordentlig, brist på sömn ökar sötsuget!
- Var för försiktig med frukt, innehåller en hel del fruktos. Max 1 frukt om dagen.
- Skippa alkohol i en lååååååång period
- Ha 1 dag i veckan med äta vad jag vill :) Men med måtta, tryck inte i dig stora portioner bara för att du har möjligheten.
 
Kom ihåg att försöka göra all träning rolig + inte glömma vardagsmotionen, den är lika viktig.Gå trapporna istället för att ta hissen och hämta saker själv istället för att ropa samt! Att ha motivation hela tiden är tufft, ett hett tips ifrån mig är att ha en bild på ditt måll på din mobil & glöm inte, dröm kroppen är hård att uppnå och tuff träning + bra kost är det enda som gäller.
 

chailatté

Heej alla godingar!  Jäklar vad gårdagens tävling slet på en, vaknade idag hur trött som helst och ville somna om. Men nej, så funkar väl inte livet ;)! Idag är det träning som gäller och all energi kommer läggas på den. Ska även tipsa lite om träning i ett annat inlägg! För er som vill läsa kring träning och hälsa! Nu ska jag laga mig en good chailatté och sedan mysa framför tv:n! Puss
 
 
 
 

Heta tips!

Mina två favoriter! Sååå goda!


Guld

Att prioritera, det har varit min helg! Idag var det tävling som slutade med en fin guldmedalj och mycket skratt! Nu däremot är det dags att jobba vidare och få ännu bättre resultat! :) Just nu ligger jag framför tv:n med datorn i knät för att lyckas plugga lite retorik.. går väl sådär .. (?)
 
Bloggen har kommit i andra hand pågrund utav allting som jag varit tvungen att hinna med! Jag försöker göra allting varje dag men tyvärr är det för mycket + mycket plugg.. Jag blir galen på allt man måste göra! Däremot var denna helgen otroligt härlig och avslutades på bästa sätt! 100% TUMMEN UPP!
 

.

Mys fredag! 100 %. Ligger och kollar tusen filmer och hoppas på att bli bättre, känns så iaf! Tittar på film efter film med lilla nikki sovandes brevid, åh min lilla vackra ängel.


love

Godmorgon! Nu kan jag äntligen sprida lite energi! Huvudet mår bättre och jag känner mig inte ur kass längre! Orkade till och med städa hela lägenheten! Eller ja en del.. tog det värsta iaf! Haha Nikita vaknade runt 10, då var det bråttom att rusa ut och promenera med lilla prinsessan!
 
Satt och kollade runt lite på internet för att få lite inspiration till gelenaglar, blev helt besatt och vill genast göra nya.. Dock är det mycket tävlingar nu nästa månad, varje helg!! Vilket betyder att jag inte har någon tid att bära några klor ;) Men som sagt så fort jag får tid kommer klor på, med massa coola saker! Ååh vad jag längtar!
 
 
 
 
 
 
 

SOVER SÅ GOTT

Huvudverk och mår allmänt dåligt.. Blev att stanna hemma idag. Känns som om att jag har något skit i hela kroppen, huvudet väger ton + är helt yr.. Just nu ligger jag och tittar på tv:n medan Nikki sover gott brevid! Hon är så otroligt morgontrött! ;) Idag får vi se hur mycket jag orkar, är helt död nämligen, men men ..
 
Uppdaterar mer när vi vaknat lite, puss! / Linnéa
 

Torsdag

Fotboll med skolan 9.00.. Tog beslutet att ej spela då jag mått riktigt dåligt det senaste, känner mig borta och att migrän är på väg att bryta ut.. :( nu ligger jag iaf i sängen med mysigaste Nikita efter en långdag! Lillen var också med på heden och hoppade runt! Så glad och vilken energi, haha! Idag är det träning som gäller på högnivå! Laddar upp lite i förväg då gårdagens gick ur kasst .. :( känner mig glad idag! Super skönt! :)


kommentar svar

Hur länge ska ni ha henne?? Är det eran? Kram
 
Svar: Antar att du menade Nikita, jo först var planerna 1½ vecka men jag blev så otroligt kär så nu har vi henne en ½ vecka till! Kommer dock sakna henne något så otroligt ;) Men under året kommer jag ha en helt egen liten vovve! Nu vet vi iaf att det funkar & att vi har tid!
 


Minus.. Ifrån min del ;)

Testar ofta olika produkter allt ifrån kvalité till det billigare älskar att jämföra! Här nedan för har jag två produkter, en olja till håret + en mascara!

Oljan går att köpa på tex HM, billig och fungerar helt okej. Inget jag tipsar om dock.. Jag tycker den gav väldigt lite resultat om man jämför med andra som jag testat. Den var inte något som jag kommer fortsätta att köpa! :( 3/10 färden utav mig!

Sen har vi då denna mascara, haha väldigt roligt att jag tar upp den då den faktiskt kan vara bra! Man får fint resultat + långa ögonfransar, men personligen tycker jag att den "sitter i" för hårt.. Alltså den är jätte svår att tvätta bort.. Hett tips tills helgerna eller för er som mascaran oftast lägger sig under ögonen. Men för mig är den ett minus och för tuff att få bort för att användas till vardags ;)


/ l

Godmorgon! Klockan är strax 12.. Och då gör jag min sista lektion för idag! Super skönt!! Psykologi så det är super gött! Idag händer väl inte jätte mycket mer än träning + lite plugg.. Är super sugen på skorpor + caffe i soffan + täcke + en riktigt bra kärleksfilm!!! :) men nu plugget!!!


en sådär tisdag

Hur bra får man vara? Jäklar vad jag har använt denna dagen, började såklart med skolan sedan långprommis med Niki och mamma i Haga som slutade med en mysig fika på uteserveringen på något jätte mysigt cafe! Så mysigt att sitta under tak & kolla när alla andra stressade hem helt genom blöta! Sedan gick vi hem sov en halv timma innan det blev en skön solning, ja man får ju gå till solarium för att få uppnå den känslan i Sverige.. Haha Efter blev det stor städning i rummet + en good middag! Nu väntas ett långt varmt bad + ansiktmask osv.. Har man en dag ledig under hela veckan så måste man få njuta till 100%!
 
Naturligtvis är man inte pluggfri, jag ska ta tag i plugget men ååh så tråkigt det är. Ja, visst ååh man lär sig så mycket och ååh vad kul. Ja, det kan ni få tycka, själv tycker jag bara att det är en extra tyngd på axlarna just nu. Men motivationen kankse kommer med tiden. Tro mig bara för att jag inte är bra på att plugga så skiter jag inte i skolan, den är min framtid och jag gör det jag ska med BRA resultat! Haha.. / Linnéa

Vi har det bra

Sitter just nu i Haga och fikar med mamma och Nikita! Mysigt, uteservering + regn gött! :)


För cool

För skolan helt enkelt

Skämt & sido

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3182181/images/2012/pic_505838c29606ee5f54f70c6a.jpg" class="image">


RIKTIGA LIRARE

Efter tuffa tider kommer bättre..?  Allt blir bara tyngre, jag leer för att orka med varje dag just nu. Motivationen är på 0.00 och jag skulle lätt kunna sova bort alla dagar, jag är ständigt trött och vad jag än bestämmer mig för att göra blir det tung. Ja, inte nog med det så hatar jag att sova själv, allt blir stort och kallt + inga mysiga kvällsamtal. Ååh jag är så :(. Men jag ser varje dag att bättre dagar kommer, snart är det min tur och då jäklar! När jag fått tillbaks min energi och gåår runt med ett äkta leende. Den dagen, fyfan vad jag längtar!
 
 

Vill sova

Ligger helt slut i Sängen och fryser.. Snart måste jag dra mig upp för att träna, känner att jag är för trött och opepp.. Vädret? :( haha! Fasen vad trött och sur jag verkar! Lite sån jag är just nu ;). 100% slö med andra ord. Nu jäklar blir det hård träning, svetten skall bara rinna ner! Puss / L


Bebis

Snabb prommis och busar med löv!


Rubriker är inte min grej

Godmorgon! Sitter i skolan och har organisation/ ledarskap, strax matte och sedan slutar jag för dagen! Känns så jäkla bra! Ska hem till min fina Nikki, ja naturligtvis är jag fast vid henne.. Hon ska däremot lämnas denna veckan :( mitt lilla lyckopiller! Vädret idag är ju inte heller på topp, krypa ner i sängen och titta på film? ;)


/ L


Hej alla fina människor!
Jag har lite privata beskymmer just nu + min lilla fina vovve! Dagarna bara rullar på och just nu mår jag väl inte helt 100% Hade liten mini tävling idag, kan inte säga att jag är nöjd eller missnöjd! ;) Jag kommer börja blogga när jag känner att allting har landat, livet går inte alltid som man vill! Men man måste acceptera och gå vidare och inte lägga sig ner för ingenting, allting har en utväg. Ge aldrig upp, bättre dagar kommer, glöm aldrig det!
 
 

L

Godmorgon! Idag är det äntligen Fredag! Wiho, Händer dock rätt mycket idag och jag är helt slut.. Klockan 1 är det lite jobb som gäller + prommis med Nikita! Sedan blir det träning och lite sådär! Ikväll ska jag bara tag det lugnt! Jobbar även imorgonbitti! Tänkte även mysa med Nikki och bara äta gott gott! Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi! / L

Kommer naturligtvis uppdatera mer under dagen men just nu är det orgaistation & ledarskap som gäller! Puss!


Hon tar min tid

Haha.. Alltså ingen tvekan jag ska ha en hund men som sagt ja, hon tar tid men hon ger så otroligt mycket! Kom precis hem ifrån träningen, den gick sådär humöret var negativt och redskapen flög.. Men när lilla nikki kommer i fullfart och super glad blir man inte annat en glad! Jag ska duscha plus borsta henne innan vi också ska lägga oss! Puss / L


/ L

Blev inte mycket bloggande igår.. Umgicks med Niktia hela kvällen efter träningen! Hon är så mysig!! Idag är det 3 km som står på schemat + Ullared!!

Inte värsta grejen med Ullared ska dit med en kompis som en kul grej bara!;) nu är det skolan ska hem efter och gå ut med sessan också!


Måndag

Godmorgon! Bra start på dagen Nikita låg och pussade på mig som en galning! Hon är så mysig! Längtar redan hem igen.. Men just nu är det religion i skolan ..

Tack alla brudar för kvällsfikat igår! Saknat alla er fenestrabrudarna!


Vackraste Niktia!

Har fått min lilla diamant! Niktia, ska passa henne i 1 & 1/2 vecka! Hon är helt underbar!


.


Jag kan lee emot spegeln och leka att det är äkta..
Jag kan skratta så att alla omkring mig tror att allting är som det ska..
Jag kan lura vem som helst, men inte mig själv..
 

Lördag!

Blev en lyckas gårdag med min fina Bella + andra. Somnade dock alldeles för sent.. Blev väckt av Elin imorse och då var det dags att fixa naglar! Blev klar rätt nyss och har varken ätit lunch eller middag så ska strax äta god middag med familjen! Tror även att jag stannar hemma idag! För trött ifrån igår + behöver göra lite små saker hemma!

Hoppas ni får en bra lördag! Puss \ L


Sådär ja

Fixat två super Goa tjejer + besök utav Elin samtidigt! ;)


Fredag!

Vem älskar inte fredag?! Fyfan vad skönt, vaknade även glad och utvilad! Klar med skolan och nu ska jag tag mig ett varmt bad innan jag ska möta upp Bella ikväll! Kvällens planer har hon koll på till 100%!

Hoppas ni får en bra fredag!


Fredag!

Hello hello! Sitter just nu i ett litet rum och degar på till100% med Madde och Elin + lite gottigott! Fredag vilket betyder Wiihoo vad gött! Måste plugga lite ledarskap nu.. Puss/ L


Åh herre

Handlade mat efter träningen också hittade man den här.. Vitchoklad! Jag som älskar vitchoklad kunde ju inte säga nej till min kärlek! Haha, så slutar en bra torsdag!


Look2goooooodiie

Jaha..? Nejmen här får ni en outfit i dålig kvalité ;)


Yeeah

Trodde aldrig att dagen skulle komma men jo! Imon är det äntligen fredag vilket betyder att det är helg! Så skönt!! :) jag ska försöka sova i en halv h nu så att jag orkar kvällspasset! Puss / L


en intressant rubrik

Åhh, blev en riktigt svettig träning, helt slut! Älskar känslan efter ett 100% pass!  Det är så jäkla gött att träna när man har för mycket känslor inombords för alla bara försvinner för stunden och man blir glad och får motivation! Man kommer även bort ifrån plugget! Men som sagt jag har ju saker att göra.. Ni får ha en super bra kväll så hörs vi imorgon, nu jäklar blir det ett gött bad+ ansiktsmask! Puss / L
 


svarar

Vart köper man dessa?
 
Svar: dessa säljs hos frisörer bland annat samt på massa hemsidor.. Jag köpte mina i Stockholm på någon stor hårprodukts affär! https://www.bangerhead.se/ är en väldigt bra hemsida att beställa ifrån, där vet jag iaf till 100% att dem säljer dem! Hoppas du fick svar på din fråga! :)

skönhets tips

Ligger hemma i sängen och insåg precis att matteboken är i skolan, yes.. Så varför inte passa på att tipsa mina läsare om lite skönhet och tips..? Mina två helt nya och såklart favoriterna! Först min underbara olja till håret som luktar super gott och gör håret mjukt och vackert, sedan min goa inpackning ifrån samma märke som är Moroccanoil, jag brukar tycka att produkter till håret gör lite skillnad men dessa.. Dem är så bra! Hett tips.
 
 
inpackning 279;-
Oljan 339;-
Bilderna är tagna ifrån www.bellbox.se
( https://www.bellbox.se/harvardsprodukter/moroccanoil-intense-hydrating-mask-250ml)

Sådär ja!

Äntligen slutat och ska dra mig hemåt! Blir att sova och plugga innan träningen. Kommer även dyka upp tips på bloggen senare! Så håll koll! / L


Startar dagen

Efter 2 h lektion kändes det bra med lite chai.. ;)


Långt blev kort

Lyckades radera allt jag precis skrev. Värt.. Hahaha hörs jag orkar inte


Värt

Go tisdag.. Hmm.. Idrott i regn + lite jobb + städning.. Och nu väntar plugget.. Men, jag kan säga att jag är riktigt glad ändå! Jag menar jag fick motion, snyggt rum + lite brunare ( solariumet) + jag kommer bli smartare .. Nu väntar den underbara duschen, så skönt!!

Glöm inte titta på ung och bortskämd ikväll! / L


Tisdag

Hej alla! Beslutat mig för att gå till solariet, jag orkar inte kylAn idag.. Men först lunch! Ska även göra naglar på Felicia idag och ikväll blir det att mysa och bara tag det lugnt! Jag är trött och opepp på det mesta när det regnar ute.. Puss / L


Oj

Råkade lägga upp gårdagens... Men just nu är det mys på espresso house som gäller med Sandra buuusungen! ;)




Myser

Vi har det gött på stan!


/ L

Hej allihopa!  Hoppas ni haft en riktigt bra dag? Själv har jag haft det riktgt bra! Allt började med ett göt träningspass och sedan blev det shopping! Hittade mig en snygg tröja ifrån Gina Tricot, brukar aldrig hitta något där inne men idag hade jag tur! ;) Blev en tjock svart tröja som var sååå mysig! Slutade med en Lunch med mi madre i solen, en given Sushi! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, jag är så trött nu.. Kan bero på skolan antar jag.. Men jag ska bli en bättre och trognare bloggare men det är svårt! Haha
 

RSS 2.0